Vereniging van Eigenaren

Uw flatgebouw of appartementencomplex

In een flatgebouw of portiekwoning en in een appartementencomplex woon je samen met anderen. Iedereen voelt zich prettiger bij een blinkend schone, uitnodigende entree. Toch voelt niet iedere buurman of buurvrouw zich even verantwoordelijk voor de schoonmaak. Hoe goed de bedoelingen van de flatbewoners ook zijn, de gedeelde ruimtes worden veel intensiever gebruikt dan in de gemiddelde rijtjeswoning. Trappenhuizen, liften en galerijen zijn vaak verzamelplaats voor stof, viezigheid en zwerfvuil.

Totaalpakket

Intensief gebruik vereist professionele schoonmaak van flats en appartementgebouwen. Juist omdat deuren, trappen en liften zo vaak gebruikt worden, vereist het schoonmaken van een flatgebouw een vakkundige aanpak. Clean and Proper verzorgt al meer dan 8 jaar de schoonmaak van de openbare ruimten zoals hallen, trappen en galerijen van appartementgebouwen en flats. Met professionele schoonmaakmiddelen, juiste materiaal en vakkundige schoonmakers realiseren wij dit voor u.

Flats schoonmaken: mooi schoon op de lange termijn

Het is belangrijk de gemeenschappelijke ruimtes in een appartementen complex goed te onderhouden. Een schone ruimte draagt bij aan een prettige leefomgeving en nodigt bewoners uit om dit zo te houden.