Anti spin behandeling

Spinnen kunnen een hoop overlast veroorzaken doordat ze webresten en spinnenvuil achterlaten die maar moeilijk schoon te maken zijn. Wij werken met een anti spinnen middel dat op vriendelijke wijze de spin naar een andere plek dirigeert. Het is dus geen verdelgingsmiddel!

Wanneer is de beste tijd voor een behandeling?

Het beste is het om nog vóór het spinnenseizoen (april – mei) preventief te spuiten, hiermee  bespaart u het smerige werk, zodat u niet de spinnen en hun uitwerpselen hoeft te verwijderen. Hierdoor is uw huis vanaf het begin van het seizoen spinvrij. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling. Hierdoor kunnen de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken, zodat de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.

Hoe lang blijft de impregnerende werking van anti spin effectief?

Na de anti spin behandeling zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie,  langdurig beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen.
Wordt uw huis of kantoorpand in de juiste periode behandeld, kunt u met 2 behandelingen per jaar spinvrij blijven. Uw schilderwerk blijft hierdoor ook langer mooi omdat het middel een beschermende werking heeft, hierdoor kunnen spinnenwebben niet meer hechten.